Telefoon Telefoon

LED Verlichtingssystemen

ALS GOED LICHT OOK SLIM LICHT MOET ZIJN

Een goed en doordacht verlichtingsplan draagt in hoge mate bij aan het duurzame welzijn van bewoners en gebruikers van gebouwen. Minstens zo belangrijk is een intelligent verlichtingssysteem. De lichtexperts van ITBB weten als geen ander hoe zij lokale, centrale of totale verlichting op een juiste, effectieve en energiezuinige manier moeten aansturen.

Binnen de installatiebranche komt er steeds meer aandacht voor slimme LED verlichtingssystemen. Als Connected Lighting Expert van Philips is ITBB één van de koplopers op dit gebied. Het uitgangspunt bij slimme LED verlichtingssystemen is dat verlichting zo duurzaam en efficiënt mogelijk wordt aangestuurd, zowel lokaal, centraal als totaal. ITBB geeft daar invulling aan door optimaal gebruik te maken van bijvoorbeeld aanwezigheidsdetectie met sensoren en programmeerbare armaturen. Uiteraard levert de toepassing van intelligente verlichtingssystemen een fikse reductie op in energiekosten. Niet voor niets worden onze verlichtingsspecialisten steeds vaker ingeschakeld bij vervangingsinvesteringen in bestaande gebouwen. Eén van de meest recente ontwikkelingen is het aansturen van verlichting via het data-netwerk. Daarmee kan de verlichting zelfs op afstand worden aangestuurd. Dat zet verlichtingssystemen letterlijk in een geheel nieuw daglicht.

 

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U bent geïnteresseerd in slimme verlichtingssystemen van ITBB? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.