Telefoon Telefoon
Engineering, stopmanagement & uitvoering

ITBB Industrie

IMG_5487 WarmsenLeidingsystemen voor de procesindustrie

ITBB Industrie is gespecialiseerd in het fabriceren en installeren van leidingsystemen voor de procesindustrie. Voor organisaties die vloeistoffen produceren en verwerken. ITBB monteert installaties en bouwt leidingsystemen om vloeistoffen tijdens het gehele productieproces te transporteren. Voor de voedingsmiddelenindustrie, papierindustrie, farmaceutische industrie en de chemische industrie.

Meedenken over een optimale voorbereiding

ITBB heeft ruime ervaring met leidingsystemen en kan vanuit deze expertise in een vroegtijdig stadium met u meedenken over de aanpak. Hierdoor creëren wij de meest praktische oplossing die aansluit bij uw doelstelling, uw budget en bovendien een efficiënt montageproces als gevolg heeft. Met een partnerschap bij ITBB bent u altijd verzekerd van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Snel, effectief en met zo weinig mogelijk risico’s.

Nieuwe of bestaande installatie

OrgaworldHet dienstenpakket van ITBB is veelzijdig. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van nieuwe en het aanpassen en uitbreiden van bestaande leidingsystemen. Cruciaal hierbij is dat uw productieproces zo weinig mogelijk wordt gestoord en belast. De specialisten van ITBB zijn zich daarvan bewust en bieden oplossingen om dit samen met u te realiseren.

Totaaloplossing voor industrie

ITBB biedt een totaaloplossing. ITBB kan de bouw van de complete fabrieksinstallatie realiseren. Van advies en engineering tot en met het fabriceren en aanleggen van de leidingsystemen, het verzorgen van onderhoud en het verhelpen van storingen. ITBB voert de totale regie of verzorgt, indien gewenst, een deel van het project.

ITBB Industrie Front folder

 

 

 

 

 


Klik hier voor onze bedrijfsbrochure ITBB Industrie