Telefoon Telefoon

Appartementencomplex ‘t Forum in Assen krijgt steeds meer vorm

29 augustus 2022

De bouw van het appartementencomplex in ’t Forum aan het Koopmansplein in Assen vordert gestaag. De contouren van het gebouw, zoals het uiteindelijk moet gaan worden, worden al duidelijk zichtbaar.

Binnen wordt hard gewerkt aan de woningen, in totaal komen er 43 huurappartementen van verschillende afmetingen. Deze worden voorzien van de meest duurzame installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen. De winkels blijven gewoon open tijdens de realisatie fase.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.

 

ITBB Corporate Movie
Klik hier