Telefoon Telefoon

ChemCom Industries geeft ITBB opdracht voor uitbreiding verlaadstation

13 april 2018

ITBB Industrie heeft weer een mooie opdracht ontvangen van chemieproducent ChemCom Industries. De uitvoering is inmiddels gestart en loopt nog enkele maanden door.

Momenteel heeft ITBB Industrie een gezonde orderportefeuille die mede te danken is aan gunstige vooruitzichten in de chemische industrie.

In deze opdracht engineeren, fabriceren en monteren wij processystemen tussen de nieuw te bouwen eindopslag en de aan te passen tussenopslag. Naast de benodigde aan- en afvoerleidingen uit RVS, leveren wij ook een belangrijk rondpompsysteem en zijn wij verantwoordelijk voor het bedrijfsvaardig opstellen van divers procesapparatuur, zoals de pompen, filtratie-units en warmtewisselaars. ITBB verzorgt tevens de isolatie-, steiger -en hijswerkzaamheden.

In zowel de tussenopslag als de eindopslag zijn er diverse manifolds te leveren en aan te sluiten. Het project betreft vooral RVS leidingwerk met de afmeting DN80 en DN100.

ChemCom Industries B.V. beschikt over moderne productie-, opslag- en verladingsfaciliteiten op haar terrein in Farmsum. Chemcom heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in uitbreidingen, modernisering en automatisering “state-of-the-art”. ChemCom produceert o.a. lijmen voor de groene houtverwerkende industrie, superplastificeerders voor de beton- en gipsindustrie, hoogwaardige plantenvoeding en andere chemische (half)fabricaten.

ITBB Industrie is onderdeel van ITBB Group. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en het bedrijfsvaardig opleveren van proces-leidingsystemen. ITBB Industrie is vaak hoofdleverancier van de complete projecten in de voedingsmiddelen- , chemische en papierindustrie. U ziet ons zowel in stop-gerelateerde als ook op nieuwbouwprojecten.