Telefoon Telefoon

ITBB Industrie boekt zichtbaar vooruitgang bij BASF Heerenveen

16 maart 2018

Mooi te zien hoe de geprefabriceerde leidingbrug, compleet met DN100 en DN400 leiding geheel volgens plan veilig op z’n plaats wordt gehesen.
De complete leidingbrug ten behoeve van de nieuw te installeren rookgasfiltratiesysteem, is ca. 80 meter lang en bevat RVS leidingwerk en een voorgemonteerde kabelgoot. Volgende week plaatsen we de fundatie voor de nieuwe bordessen waarop proces equipment geïnstalleerd zal worden.

In de loop van de komende maanden zal de installatie van deze RTO nóg verder gestalte krijgen, dit in zeer goede samenwerking met onze partners Jorritsma Bouw en Beenen Industriële Automatisering.

ITBB Industrie is als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de proces –en projectengineering, 3D-tekenwerk, prefabricage en montage van piping, appendages, elektrotechnische installatiewerkzaamheden.


ITBB Industrie is onderdeel van de ITBB Group. Wij zijn gespecialiseerd in leidingsystemen en het plaatsen van proces technische apparaten tot en met EPC-leveringen. ITBB Group levert voor dit soort opdrachten een projectteam op maat!