Telefoon Telefoon

Vervangen koelwaterleiding spuitgietmachines Dyka Steenwijk

21 februari 2023

Eind vorig jaar is ITBB Industrie gestart met de voorbereiding voor het vervangen van koelwaterleidingen van de spuitgietmachines bij Dyka in Steenwijk. Dankzij een prima samenwerking met Dyka heeft ITBB tijdens een korte “kerststop” het volledige werk kunnen realiseren en is alles naar volle tevredenheid opgeleverd. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het inmeten op locatie, uitwerken tot een 3D model / Iso’s voor het maken van de prefab montagedelen in de werkplaats en het monteren van ca. 100m koelwaterleiding en headers t.b.v. de aanvoer van de spuitgietmachines.

ITBB Industrie bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB Industrie is gespecialiseerd in leidingsystemen en het plaatsen van process equipment tot en met volledige EPC-leveringen.

ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau heeft ruime ervaring met het leveren van aanbiedingsontwerpen, voorlopige ontwerpen, definitieve ontwerpen en uitvoeringsontwerpen (VO/DO/UO + CE). Wij ondersteunen diverse bruggenbouwers, gemeenten en provincies. Klik hier voor meer informatie.