Telefoon Telefoon

Vervangen leidingwerk Perspartij Papierfabriek Folding BoxBoard Eerbeek

21 september 2022

Bij Folding BoxBoard te Eerbeek gaat in september 2022 de complete perspartij vervangen worden. De bestaande perspartij wordt elektrisch en mechanisch uit bedrijf genomen en gedemonteerd.
Als vervanging wordt er een geheel nieuwe perspartij geïmplementeerd.
ITBB Industrie vervangt al het aansluitende leidingwerk betreffende deze Perspartij. Dit zijn hydrauliek, water, koelwater, gas, stroom en perslucht leidingen van staal en roestvrijstaal.

Wij zijn gestart met het uitdetailleren van het 3d model tot ISO’s zodat de materialen in onze prefab werkplaats gemaakt kunnen worden. Vervolgens is op locatie het bestaande leidingwerk voorbereid zodat de daadwerkelijke STOP van de perspartij soepel verloopt.
Week 40 zal de Perspartij weer worden opgestart.

ITBB Industrie bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB Industrie is gespecialiseerd in leidingsystemen en het plaatsen van process equipment tot en met volledige EPC-leveringen.

ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau heeft ruime ervaring met het leveren van aanbiedingsontwerpen, voorlopige ontwerpen, definitieve ontwerpen en uitvoeringsontwerpen (VO/DO/UO + CE). Wij ondersteunen diverse bruggenbouwers, gemeenten en provincies. Klik hier voor meer informatie.