Telefoon Telefoon

Volg de bouw ITBB Zwolle

De nieuwbouw van ITBB Zwolle krijgt al snel vorm. Bij het gebouw aan de Holsteinstraat wordt de staalconstructie geplaatst, waardoor de contouren steeds beter zichtbaar worden.

Eind maart is de eerste paal geslagen van onze nieuwe vestiging ITBB Zwolle. Voor ons een mijlpaal in ons 23-jarig bestaan als ITBB. Om de vorderingen van de bouw ook op afstand te kunnen volgen hebben we kortgeleden een camera geïnstalleerd. Op deze pagina wordt ieder uur een nieuwe foto getoond van de bouwactiviteiten. Hierdoor krijgen we een mooi beeld van de bouw van ons prachtige nieuwe pand van ITBB Zwolle.

Over de nieuwbouw van ITBB Zwolle

Het afgelopen jaar zijn achter de schermen de voorbereidingen voor de nieuwbouw stug doorgegaan en nu is het moment dat de bouwkundig aannemer Bouwgroep Dijkstra Draisma fysiek is gestart. Het zal een prachtig pand worden welk ontworpen is door Architectenbureau De Zwarte Hond. De bouwplaats is ingericht, de bouwput is ontgraven en de heipalen zijn geslagen. In de contreien van Zwolle zal het duidelijk gemaakt worden dat ITBB “vol gas geeft” en met deze 3e vestiging klaar is voor de toekomst.