Telefoon Telefoon

Special Handling Machines

ALS INNOVATIE DE STANDAARD IS

Veel ondernemingen in de maakindustrie zien zich voor de uitdaging gesteld werkprocessen te verbeteren en te versnellen. Sterk nog, dat zijn dé voorwaarden geworden die bepalend zijn voor het rendement en de concurrentiepositie. Dan heeft ITBB Ingenieurs- en adviesbureau de innovatieve slagkracht waarmee ondernemingen het verschil kunnen maken.

ingenieursbrochure Special Handling Machines

Voor menige branche of discipline is er nog een wereld te winnen als het gaat om de snelheid van werken, het reduceren van arbeidsintensiviteit en de optimalisering van kwaliteit. Dan is het goed te weten dat ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau een bewezen reputatie heeft als het gaat om het ontwerpen, engineeren en assembleren van special handling machines. Dat doen we voor de meest uiteenlopende branches en sectoren. Dat leidde al tot assemblage-robots voor scheerapparaten, optimalisatiemachines voor de behandeling van melkpoeder, onderzoekmachines voor de kwaliteitsbeoordeling van suikerbieten, inpakmachines voor bakkersgisten en meer. Om die machines te kunnen assembleren en testen investeerde ITBB zelfs in een eigen validatieruimte. Steeds meer opdrachtgevers vinden ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau met vraagstukken over special handling machines. Daarbij zien onze ingenieurs het als uitdaging om in elke fase toegevoegde waarde te bieden, vanaf de conceptfase en het uitvoeren van haalbaarheidsstudies tot en met de turn key levering.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB Ingenieurs- en adviesbureau is onderdeel van de ITBB Groep, een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. ITBB beschikt over vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. Het ingenieurs- en adviesbureau heeft specialistische kennis over bruggen en sluizen, maar houdt zich ook bezig met het innoveren en optimaliseren van mechanisaties, productiemachines en special handling machines. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt kennis maken met de innovatieve slagkracht van ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.