Telefoon Telefoon

ITBB Woningbouwconcepten

De vraag naar wooncomfort

De verwachtingen en de eisen die bewoners in toenemende stellen aan de kwaliteit wonen en woningen worden steeds hoger. Woningcorporaties en woningverhuurders staan voor de uitdaging om oplossingen te ontwikkelen die enerzijds beantwoorden aan deze toenemende klantwensen en anderzijds moeten worden afgestemd aan op de exploitatiekosten. De vraag naar wooncomfort, woongemak, veiligheid en energiebesparende installaties neemt toe.
ITBB Woningbouwconcepten integreert deze onderwerpen binnen haar specialisatie. Moderne technieken, zoals video intercomsystemen, brandpreventiesystemen, domotica en gebouwsysteemtechnieken zijn voorbeelden die binnen onze dienstverlening mogelijk zijn.

Technische mogelijkheden

Door de ruime ervaring die ITBB Woningbouwconcepten heeft met seriematig onderhoud en renovatie van woningen, kennen wij ook alle technische mogelijkheden en oplossingen die van invloed kunnen zijn op het realiseren van uw doelstellingen. Onze medewerkers kunnen u een vakkundig advies geven over het juiste pakket dat het beste past bij uw woningen en uw budget. Maatwerk vertaald naar een fixed prijs aanpak. Wilt u hier meer over weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze technische adviseurs. Wij leggen u graag persoonlijk uit wat ITBB voor u kan betekenen bij het verbeteren en optimaliseren van uw woningen.

Woningbouwconcepten mooi werkeren zwolle