Storingsdienst Storingsdienst
Prestatie monitoring anytime, anywhere and anyplace

ITBB zonnepanelen

Een ideale totaaloplossing

Door de stijgende energietarieven worden zonnepanelen een steeds interessanter alternatief waarmee uw energielasten aanzienlijk beperkt kunnen worden. ITBB staat voor totale ontzorging en helpt u van A tot Z bij dit onderwerp. Een adviseur die inventariseert, installeert en adviseert over zowel het systeem waarmee u het beste rendement kunt realiseren als de interessante financieringsmogelijkheden. Een ideale totaaloplossing.

De gewenste systemen volgens de hoogste normen en eisen

Speciaal opgeleide installatieteams monteren de gewenste zonnepanelen volgens de hoogste normen en eisen zoals ze dat van onze bedrijven gewend zijn. ITBB  biedt daarmee direct de beste kwaliteit met de juiste garanties.

 

Energieneutraal onder de pannen, gebouwen hoeven, technisch gezien, netto geen energie te verbruiken

Elk nieuw gebouw moet vanaf 2020 genoeg energie produceren om het energieverbruik van de gebruiker te dekken. Technisch geen probleem, maar hierbij kan de wereld nog wel een duwtje in de rug gebruiken.

In de woningbouw heten deze concepten; Nulenergie -, energieneutrale – of balanswoningen. Het draait om gebouwen die zo zijn gemaakt, dat de gebruikers op jaarbasis geen energiekosten hebben om er comfortabel te werken en te leven. En leven betekent óók televisie kijken, internetten en regelmatig een warme douche nemen. Om deze situatie te kunnen realiseren moeten gebouweigenaren duurzaam leren denken en doen.

 

Zonnepanelen Heerenveen

“Het klinkt misschien als een cliché, maar het is onaanvaardbaar dat we de aarde uitputten en te weinig oog hebben voor de blijvende schade die we aanrichten. Terwijl alle seinen op donkerrood staan. Daar hoef je echt geen milieuactivist of visionair voor te zijn.”Jelle Boorsma, algemeen directeur ITBB Group bv

Volg de nieuwbouw ITBB Zwolle
Klik hier