Telefoon Telefoon

Preventief onderhoud

ALS BETROUWBAARHEID EN CONTINUITEIT IN HET GEDING ZIJN

Gaat het om comfortabel wonen, dan zijn steeds meer mensen afhankelijk van gebouwgebonden systemen. Datzelfde geldt voor organisaties die voor hun continuïteit afhankelijk zijn van vitale en betrouwbare technische installaties. ITBB garandeert een uitstekende service op gerealiseerde elektra-, verwarmings-, airconditioning- en ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties. Een belangrijk service-aspect daarbij is het uitvoeren van preventief onderhoud.

Met preventief onderhoud zorgen de specialisten van ITBB Service & Onderhoud ervoor dat technische installaties in de utiliteit en industriële omgevingen altijd een vooraf bepaalde technische conditie hebben en houden. Dit om een optimale, veilige en duurzame werking van deze installaties te garanderen en daarmee de levensduur ervan te verlengen. Zeker als de betrouwbaarheid van processen en de continuïteit van organisaties in het geding zijn, bewijzen de preventief onderhoud-specialisten van ITBB hun toegevoegde waarde. Dat begint al bij het opstellen van realistische meerjarenonderhoudsplanningen. Deze geven naast een inschatting van uit te voeren onderhoudswerkzaamheden ook al inzicht in de te verwachten kosten. Uiteraard voldoen al onze preventieve onderhoudsactiviteiten aan geldende eisen, waarbij de onderhoudtaakstellingen leidend zijn. Door het uitvoeren van preventief onderhoud streeft ITBB ernaar om uitval tot een minimum te reduceren. Zo is de optelsom van preventief onderhoud door ITBB altijd een optimale betrouwbaarheid en continuïteit tegen beheersbare kosten en minimale risico’s.

MCL Harlingen Preventief onderhoud

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB ú betrouwbaarheid en continuïteit garandeert met preventief onderhoud? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.