Telefoon Telefoon
Verwarmen, koelen en ventileren zoals u dat wenst

ITBB Klimaattechniek

Mensen werken beter in een comfortabel binnenklimaat 

Het klimaat binnen gebouwen wordt beïnvloed door tal van factoren. Het gebouw, de mensen, de apparatuur, machines, verlichting, zonnewarmte en overige warmtebronnen bepalen vaak het binnenklimaat. Elk gebouw heeft dus een eigen klimaat. Onderzoeken geven aan dat een ongecontroleerd binnenklimaat een negatief effect heeft op de productiviteit, het prestatievermogen en het ziekteverzuim. Mensen werken duidelijk efficiënter in een comfortabele werkomgeving met een optimaal binnenklimaat.

Verwarmen, koelen en ventileren zoals u dat wenst

ITBB is gespecialiseerd in het integreren van klimaatsystemen in gebouwen en het creëren van de juiste balans tussen de klimaatfuncties door middel van meet- en regeltechniek. Naast sanitaire technieken staan binnen onze organisatie drie aspecten centraal. Verwarmen, koelen en ventileren.

Onze organisatie heeft de ervaring, de expertise en de mensen om deze functionaliteiten te creëren. Vanaf het advies, het ontwerp en de installatie tot en met het projectmatige beheer en onderhoud. ITBB benadert elk project vanuit een gebouwgebonden aanpak en biedt voor elke situatie een op maat gerichte oplossing waarbij specifieke wensen, het comfort en de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs centraal staan.

Specialist klimaattechniek in medische ruimten

Naast de ruime ervaring in industrie en utiliteit heeft ITBB zich tevens ontwikkeld als specialist in de zorg. Wij zijn ons bewust van de essentiële functionaliteiten in operatiekamers, laboratoria en andere ruimten waar zorg wordt geboden. Het installeren van bijvoorbeeld medische gassystemen en laboratoriumsystemen vraagt dan ook om een aanpak waarbij betrouwbaarheid, duurzaamheid en continuïteit cruciaal zijn. Ook het creëren van de juiste balans tussen de verschillende klimaatfuncties vormt een belangrijk onderdeel van onze aanpak. ITBB beschikt over het vermogen, de oplossingen en de ervaring om aan deze doelstelling te beantwoorden.

Ons uitgebreide dienstenpakket ziet u hiernaast weergegeven. Per dienst kunt u meer informatie vinden.

ITBB Klimaattechniek Front folder

Klik hier voor onze bedrijfsbrochure ITBB Klimaattechniek