Telefoon Telefoon

Domotica

ALS WOON- EN WERKCOMFORT EN GEMAK DE MAATSTAF ZIJN

Mensen stellen tegenwoordig steeds hogere eisen aan woon- en werkcomfort en -gemak. En al dat comfort en gemak moet op elk gewenst moment en in iedere gewenste mate beschikbaar zijn. Dat vraagt om een naadloze integratie van techniek, systemen en diensten. ITBB is als geen ander in staat die technische oplossingen te integreren en te beheren met als resultaat optimaal woon- en werkgenot.

ITBB Domotica alarmsysteem-Came

Toegangsdeuren en dimscenes voor de verlichting die via smartphones te bedienen zijn, sensoren in huis of op kantoor die zorgen voor een constant klimaat, ramen die automatisch openen bij een te hoog C02-gehalte, al dat soort zaken ervaren we tegenwoordig als normaal. We hebben het dan over domotica, ook wel huisautomatisering genoemd. ITBB ziet het altijd als grote uitdaging die systemen en technieken samen te brengen in een betrouwbare, veilige en bedrijfszekere totaaloplossing. Als dé integrale technische dienstverlener legt ITBB de lat daarbij hoog. Elke dag opnieuw doet ITBB een appel op zijn technisch specialisten voor de meest efficiënte oplossingen voor elke situatie. Zo zorgen we ervoor dat woon- en werkcomfort en -gemak als vanzelfsprekend worden ervaren. Het is er altijd en overal!

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van veilige en toekomstbestendige installatietechniek. Daarbij speelt ITBB optimaal in op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw domotica op brengt? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.