Telefoon Telefoon
Installatietechniek met chirurgische precisie

Zorg

Installatietechniek met chirurgische precisie
De zorg is voor ITBB een bijzondere sector

Extra zorgITBB in de zorg

Wat voor alle opdrachtgevers geldt, geldt in de zorg in het kwadraat. Het klantenbelang moet altijd op de eerste plaats komen. Als goed luisteren ergens van belang is, is het bij ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Aanpak en kwaliteit, daar draait het om. Het werk is vrijwel altijd binnen, bij of tegen bestaande gebouwen, waarin ook nog eens kwetsbare mensen verblijven of wonen. Dat vraagt veel aandacht. Werkzaamheden die veel geluidoverlast veroorzaken, voeren we uit wanneer dat de minste hinder geeft. Desgewenst buiten kantooruren. We gaan mee in het ritme van de instelling. De zorg krijgt van ITBB kortom extra zorg.

Van klein tot grootITBB Zorg

En dat geldt niet alleen voor grote instellingen. ITBB was de afgelopen jaren ook betrokken bij de realisatie van veel gezamenlijke huisartsen– en gezondheidszorgpraktijken. Medische professionals stellen hoge eisen aan hun werkruimte, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat. In dit soort projecten is ITBB een gewaardeerde sparringpartner. Luisteren, meedenken, slimme oplossingen proberen te vinden die binnen het budget van de zorg passen. Wij blijven het uitdagend en bijzonder vinden om te doen.

Ruime zorgervaring 

In de voorbereiding komt de ruime zorgervaring van ITBB goed tot zijn recht. Wij hebben onder andere kennis van zusteroproepsystemen, branddetectie, beheer van zorginstellingen, maar ook van de eisen die bepaalde specialistische afdelingen aan gebouwgebonden systemen stellen. We hebben eerder een IC gerenoveerd, operatiekamers van techniek voorzien en meegewerkt aan de realisatie van laboratoria. We weten waar we het over hebben en we weten wat wij vanuit ons vak moeten doen om de klant een maximaal pakket te leveren voor de investering die hij doet.

Begrip in de zorg

Tevreden klanZorgervaring ITBBten zijn het gevolg en dat is in een sector waar mensen veel contacten met elkaar hebben. Goed werk blijft niet onbesproken. De zorg is voor ons inmiddels een vaste waarde. We hebben al veel verschillende projecten bij vrijwel alle noordelijke zorginstellingen gerealiseerd. Onder andere bij Ziekenhuis de Sionsberg in Dokkum (tegenwoordig onderdeel van Pasana), Zorggroep Noorderbreedte, Zorggroep Plantein, GGZ Friesland, Ziekenhuis Tjongerschans, Zuid-Oost Zorg, Tallant en GGZ Drente.