Telefoon Telefoon
Bij ITBB ligt de focus op mensen. Wij maken techniek vanzelfsprekend

ITBB Elektrotechniek

De juiste balans tussen mens en techniek

Technologische ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek hebben een steeds grotere invloed op de moderne maatschappij. De mens en techniek zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leefcomfort, efficiëntie, veiligheid en communicatie worden voor een steeds groter deel bepaald door de juiste balans tussen mens en deze techniek. Het toepassen van doordachte elektrotechnische systemen binnen gebouwen vormt in toenemende mate de basis voor deze aspecten.

Functionaliteit als uitgangspunt bij elektrotechniek

ITBB is gespecialiseerd in het integreren van elektrotechnische installaties in gebouwen. Wij zien het als onze taak om elektrotechniek dusdanig toe te passen dat de gebruiker het als vanzelfsprekend ervaart. Dit vormt de basis van onze aanpak binnen de utiliteitsbouw, de industrie en de zorg. De functie van een gebouw en de wijze waarop mensen erin moeten werken of wonen bepalen onze oplossingen. ITBB beschikt over de kennis, de ervaring en de mensen om dit samen met u te realiseren. Vanaf de engineering en installatie tot en met de inspectie en het onderhoud.

Continuïteit als basis

Binnen onze aanpak zijn enkele aspecten maatgevend. Met de steeds toenemende complexiteit van processen en systemen binnen organisaties, en de toenemende afhankelijkheid van techniek, worden aspecten als duurzaamheid, betrouwbaarheid en continuïteit essentieel. Dit zijn daarom de peilers waarop wij projecten benaderen. Wij realiseren dit door een totaalpakket aan te bieden waardoor wij alle disciplines, waaronder ITBB Service- en onderhoud management, onder eigen regie kunnen uitvoeren en daardoor niets aan het toeval over hoeven te laten.

Ons uitgebreide dienstenpakket ziet u hiernaast weergegeven. Per dienst kunt u meer informatie vinden.


ITBB Elektrotechniek Front folder

Klik hier voor onze bedrijfsbrochure ITBB Elektrotechniek