Telefoon Telefoon

Brandbeveiliging

ALS ELKE SECONDE TELT

Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat brandbeveiligings-specialisten in de achterhoede van een bouwproject opereerden. Hoe anders is het nu. Brandbeveiliging is nu top of mind, met de brand in de Grenfell Tower in Londen nog vers in het geheugen. Bij ITBB heerst al veel langer het besef dat brandbeveiliging een prominente functie verdient binnen geïntegreerde technische totaaloplossingen. Dat maakt ITBB nu tot één van de autoriteiten op dat gebied.

ITBB Digitaal-brandmeldpaneel BrandbeveiligingOnder andere de brand in Volendam en de Schipholbrand maakten pijnlijk duidelijk dat er nog een wereld te winnen was als het gaat om de brandveiligheid in vooral gebouwen. Tot die rampen was de aandacht voor brandveiligheid overwegend regelgericht. Sterker nog, brandbeveiligings-specialisten kwamen veelal pas in beeld na een inspectie van keurende organisaties. Bij ITBB heeft brandbeveiliging altijd hoog op de projectagenda’s gestaan. En bij installatietechnische oplossingen op dat gebied ging ITBB al verder dan wat het Bouwbesluit voorschreef. Met de in jaren verzamelde kennis en ervaring op het gebied van brandbeveiliging adviseert en installeert ITBB tegenwoordig overwegend risico gestuurde brandbeveiligingsconcepten. Omdat bijvoorbeeld kantooromgevingen andere systemen en technieken vereisen dan ziekenhuizen of zorginstellingen waar mensen vaak slecht of helemaal niet mobiel zijn. Zo leveren de technisch specialisten van ITBB voor iedere woon- en werkvorm passende oplossingen. En dat loont zich als iedere seconde telt.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van veilige en toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten wat ITBB ú adviseert als het gaat om brandveiligheid? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.