Telefoon Telefoon
Wooncomfort, woongemak en veiligheid

Woningbouw

De specialist als het gaat om woningbouwprojecten

De verwachtingen en de eisen die bewoners in toenemende stellen aan de kwaliteit wonen en woningen worden steeds hoger. Woningcorporaties en woningverhuurders staan voor de uitdaging om oplossingen te ontwikkelen die enerzijds beantwoorden aan deze toenemende klantwensen en anderzijds moeten worden afgestemd aan op de exploitatiekosten. De vraag naar wooncomfort, woongemak, veiligheid en energiebesparende installaties neemt toe. ITBB integreert deze onderwerpen binnen haar specialisatie. Moderne technieken, zoals video intercomsystemen, brandpreventiesystemen, domotica en gebouwsysteemtechnieken zijn voorbeelden die binnen onze dienstverlening mwoningbouw itbbogelijk zijn.

Fixed prijs aanpak

ITBB is gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek voor seriematige woningbouw, onderhoud en renovatieprojecten. De ervaring die wij met deze materie hebben, heeft geresulteerd in een nieuwe unieke aanpak. Fixed prijzen voor renovatie en onderhoud van woningen. Daarmee bieden wij woningcorporaties en woningverhuurder de gegarandeerde zekerheid van een vaste prijsstelling. Opdrachtgevers weten vooraf exact waar ze budgettair aan toe zijn, kunnen dit exact begroten en bovendien wordt voorkomen dat er achteraf extra kosten bijkomen waar u als opdrachtgever geen rekening mee heeft gehouden binnen uw begroting.

Binnen het fixed prijzen principe van ITBB wordt vooraf een vast bedrag afgesproken voor bijvoorbeeld het leveren en monteren van branddetectiesystemen in uw woningen, het vervangen van groepenkasten, het renoveren van doucheruimten, het vervangen van sanitair of schakelmateriaal of het vervangen van CV ketels. Maar ook het ontwikkelen en installeren van energiezuinige concepten in uw woningen kunnen vooraf exact worden begroot en aangenomen voor een vastgesteld ITBB in woningbouwbedrag.

Advies op maat door specialisten woningbouw

Door de ruime ervaring die ITBB heeft met seriematig onderhoud en renovatie van woningen, kennen wij ook alle technische mogelijkheden en oplossingen die van invloed kunnen zijn op het realiseren van uw doelstellingen. Onze medewerkers kunnen u een vakkundig advies geven over het juiste pakket dat het beste past bij uw woningen en uw budget. Maatwerk vertaald naar een fixed prijs aanpak. Wilt u hier meer over weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze technische adviseurs. Wij leggen u graag persoonlijk uit wat ITBB voor u kan betekenen bij het verbeteren en optimaliseren van uw woningen.

“Optimaal grip op uw budget voor renovatie en onderhoud van woningen door vaste all-in prijsafspraken”