Telefoon Telefoon

Technisch beheer

ALS SYSTEMEN EN INSTALLATIES OP EN TOP BETROUWBAAR MOETEN ZIJN

Waar mensen wonen en werken, vertrouwen ze erop dat technische systemen en installaties hun werk doen en dat bedrijfsprocessen door kunnen gaan. Met goed technisch beheer streeft ITBB daar voortdurend naar. Doet zich onverhoopt toch een storing voor? Dan verhelpen we die op afstand óf onze servicemonteurs zijn binnen vooraf afgesproken tijden ter plaatse.

Technisch beheer

Technische systemen en installaties in gebouwen moeten het altijd doen. ITBB is specialist in het technisch beheer en onderhoud van die techniek. Juist ook na de ingebruikname verzorgen onze specialisten inspecties, controles en onderhoud aan tal van installaties voor klimaat, sanitair en elektrotechniek. Denk daarbij ook aan intercomsystemen en toegangssystemen, al of niet voorzien van camerafuncties. Daarvoor brengen we eerst al uw systemen en installaties in kaart. We inventariseren de service en de onderhoudsstatus én we benoemen welke systemen en installaties van primair belang zijn en welke van secundaire belang. Daarna hebt u er geen omkijken meer naar. Want vanaf dat moment monitoren, servicen en beheren wij uw technische systemen en installaties. Waar mogelijk op afstand, waar nodig op locatie. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Doet zich onverhoopt toch een storing voor, dan schalen we direct op naar storingsprotocollen.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw gebouwgebonden systemen en installaties beheert? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.