Telefoon Telefoon

Projectmanagement

ALS MAXIMAAL ONTZORGEN DE UITDAGING IS

ITBB is dé specialist in het ontwerpen, monteren, installeren en beheren van technische installaties en systemen. Maar ook het gaat om gedegen project- en sitemanagement geniet ITBB een betrouwbare reputatie. Met al onze verzamelde kennis en ervaring, opgedaan bij aansprekende projecten in meerdere sectoren en branches, ontzorgen wij opdrachtgevers maximaal bij grote, complexe en specialistische nieuwbouw- en modificatieprojecten.

Met een eigen ingenieurs- en adviesbureau ontwerpt en engineert ITBB machines, apparaten en installaties voor opdrachtgevers in tal van branches en sectoren. Vooral in de wereld van stalen bruggen- en sluizenbouw geniet ITBB Ingenieurs en adviesbureau naam en faam als specialist. Gaat het om grote, complexe of juist specialistische projecten, dan wordt voor de uitvoeringsfase niet zelden een beroep gedaan op de diepgaande kennis en ervaring van onze project- en sitemanagers. Ook voor grote industriële nieuwbouw- of modificatieprojecten zijn de technisch specialisten van ITBB veelgevraagd en hooggewaardeerd. Maar of opdrachtgevers nu kiezen voor projectmanagement of sitemanagement van ITBB, altijd kunnen zij rekenen op maximale betrouwbaarheid en betrokkenheid. Ook in de eerste jaren na ingebruikstellingen bewijzen de project- en sitemanagers van ITBB keer op keer hun extra toegevoegde waarde. Bijvoorbeeld als er periodieke service- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden of bij onverhoopte storingen en uitval. Zo geeft ITBB een nieuwe dimensie aan het ontzorgen van opdrachtgevers en dat gedurende de hele lifecycle van een machine, apparaat,  installatie, brug of sluis.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

 Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB u ontzorgt? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.