Telefoon Telefoon

Design and Build

ALS SAMEN ONTWERPEN EN BOUWEN LEIDT TOT HET BESTE RESULTAAT

Steeds vaker nemen de installatie- en de werkbouwkundige engineers van ITBB samen met bouwkundigen en architecten zitting in bouwteams. Zeker is dat het geval bij grote utiliteitswerken en omvangrijke woningbouwprojecten. Dat is niet voor niets. Binnen een bouwteam kan op basis van Design and Build optimaal samengewerkt worden aan een maximaal eindproduct tegen een vooraf afgekaderd budget.

Kantoor Gr Design and Build

Toekomstbestendige technische systemen en installaties voor comfortabel gebruikersgemak en een goede mix tussen prijs en kwaliteit. Dat is binnen bouwprojecten voor ITBB het hoogst haalbare resultaat. De bouworganisatievorm Design and Build biedt daarvoor de stevige basis. Door al in de ontwerpfase een scherpe focus te krijgen op de juiste technische installaties en specificaties in relatie tot bouwkundige constructies en onderscheidende architectuur, kan tijdens de bouw sneller en vooral efficiënter worden gewerkt. Juist daarom ook is de vroegtijdige samenwerking tussen onze engineers, bouwkundigen en architecten zo belangrijk. Want alleen dan zijn wensen, eisen, voorkeuren en verwachtingen over en weer optimaal te managen. ITBB beheerst alle facetten van Design and Build. We weten in samenspraak met onze bouwteam-partners altijd tot de meest rendabele en toekomstbestendige turn-key oplossingen te komen. Juist dat laatste is ook van groot belang voor een effectief meerjarig gebouwgebonden onderhoud en beheer in het geval van een UAV-GC contract.

 Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt samen met ITBB optrekken in een Bouwteam? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.