Telefoon Telefoon

Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP)

ALS SERVICE EN ONDERHOUD TOEKOMSTGERICHT MOETEN ZIJN

Voor een optimale werking moeten technische installaties goed en gedegen geserviced en onderhouden worden. Dat geldt zeker voor bedrijfskritische omgevingen waarin de continuïteit van processen van cruciaal belang is. ITBB biedt dan extra toegevoegde waarde met passende en toekomstgerichte service- en onderhoudsoplossingen en contractvormen, waaronder meerjarenonderhoudsplannen.

Wanneer het gaat om het goed beheren, servicen en onderhouden van gebouwgebonden installaties, dan geniet ITBB Service & Onderhoud een betrouwbare reputatie. Op basis van onze kennis en ervaring bepalen wij per technische installatie de juiste service- en onderhoudsintervallen. We voeren preventief en waar nodig correctief onderhoud uit om de technische staat en betrouwbaarheid van de installatie op niveau te houden. Periodieke inspecties en monitoring van de installatie is hierbij van essentieel belang. Bij voorkeur hanteren we daarbij een lange termijnvisie, die maximaal tot uiting komt in onze meerjarenonderhoudsplannen (MJOP). Na een gedegen advies vooraf, nemen wij gedurende de looptijd van het meerjarenonderhoudsplan de totale uitvoeringscoördinatie van de gebouwgebonden installaties voor onze rekening. Continue monitoring en optimalisering draagt bij aan een zo efficiënt mogelijke installatie. Dit resulteert in een reductie van energieverbruik en verkleint de kans op storingen en uitval. Zo ontzorgen we bedrijven, organisaties, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Op deze manier garanderen we bewoners en gebruikers optimaal comfort en gemak. Uiteraard zijn onze meerjarenonderhoudsplannen inclusief een gedegen en betrouwbare service. We schakelen snel op als zich onverhoopt problemen of calamiteiten voordoen. Waar mogelijk kan door beheer op afstand een storing worden verholpen, en anders is een van onze servicemonteurs snel ter plekke.

Meerjaren Onderhoudsplanning

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw technische installaties toekomstgericht kan servicen en onderhouden? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.