Telefoon Telefoon

Signalering van beveiliging

ALS HOEDER VAN MIJN EN DIJN

Mensen zijn zuinig op hun waardevolle bezittingen. Vooral voor die attractieve zaken waar zij hard voor gespaard of gewerkt is. Het is dan ook zaak het inbrekersgilde op veilige afstand te houden. Met intelligente beveiligingssystemen van ITBB signaleert u tijdig pogingen tot inbraak. ITBB biedt zowel standalone als geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven.

Signalering van beveiliging

Niets maakt zo’n inbreuk op uw gevoel van veiligheid als lieden die zich onrechtmatige toegang tot uw woning of bedrijf verschaffen. Om dat te voorkomen levert ITBB tal van geavanceerde veiligheidsoplossingen. Denkt u daarbij aan camerasystemen, inbraaksignaleringssystemen en toegangscontrolesystemen. Uiteraard kan ITBB deze systemen eveneens als geïntegreerde totaaloplossing voor u installeren. Desgewenst nemen onze technische specialisten tevens het beheer en onderhoud ervan voor hun rekening. En dat uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week. Want als het gaat om veiligheid, dan doet ITBB nooit en te nimmer concessies. Voor u is dat ontzorging in optima forma. Voor ITBB betekent dat niets meer of minder dan het dagelijks streven naar de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo treedt ITBB graag en goed op als hoeder van mijn en dijn.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van betrouwbare en toekomstbestendige installatie- en beveiligingstechniek. Daarbij speelt ITBB optimaal in op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw huis of bedrijf beveiligt? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.