Telefoon Telefoon

Meet- en regeltechniek (GBS)

ALS DE SOM MEER DAN HET GEHEEL DER DELEN MOET ZIJN

Steeds vaker installeert ITBB automatische en geïntegreerde klimaatsystemen in fabrieken, kantoren en scholen. Meestal zijn dat complexe systemen met ketels, warmtepompen, luchtbehandelingskasten en broninstallaties. Daarbij is het de uitdaging om alle onderdelen optimaal met elkaar te laten samenwerken voor maximaal comfort en optimaal rendement. Om dat te bereiken maken de technisch specialisten van ITBB gebruik van slimme meet- en regeltechniek.

ITBB Priva GBS Meet- en regeltechniek

Het installeren van automatische en geïntegreerde klimaatsystemen in gebouwen brengt tal van voordelen met zich mee. Zo wordt het klimaat aangenamer, gezonder en constanter en heel belangrijk, zo kan op het totale energieverbruik bezuinigd worden. Een voorwaarde is dan wel dat de afzonderlijke componenten van het systeem optimaal met elkaar communiceren en samenwerken. Dat kan bereikt worden met slimme meet- en regeltechniek. De technisch specialisten van ITBB maken daarbij gebruik van speciaal ontwikkelde software. Daarmee kunnen zij de technische systemen optimaal inregelen, aansturen en bedienen. Voor dat doel zijn de ketels, warmtepompen, luchtbehandelingskasten en broninstallaties voorzien van communicatiemodules. Overigens kunnen ook reeds bestaande installaties worden voorzien van communicatiemodules voor extra comfort en een meer betrouwbare, stabiele en energiezuinige werking. Steeds vaker worden meet- en regeltechnieken geïntegreerd in gebouwbeheer-systemen, waarmee beheer op afstand mogelijk is. En dat op elk gewenst moment en vanaf elke locatie. Zo zorgt ITBB er altijd voor dat de som van alle componenten van een technische installaties meer is dan het geheel der delen.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw technische installaties optimaal inregelt? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.