Telefoon Telefoon

Zonnepanelen

ALS LUXE EN COMFORT NIET TEN KOSTE MAG GAAN VAN HET MILIEU

Met meer zonnepanelen op de daken hoeven er minder fossiele brandstoffen aangesproken te worden, wordt de Co2-uitstoot gereduceerd en is bovendien financieel rendement mogelijk. Zo bezien zou iedereen zonnepanelen moeten installeren. En dat nog liever vandaag dan morgen. Dan is ITBB de ontzorgende partner met veilige, rendabele en toekomstbestendige totaaloplossingen.

Zonnepanelen ITBB

In de transitie naar een duurzame maatschappij is een belangrijke rol weggelegd voor groene manieren van energieopwekking. Het optimaal gebruik maken van gratis zonne-energie is daar één van. Met de installatie van zonnepanelen ontlasten we onze aarde en het milieu maximaal. Helemaal als de zonnepanelen onderdeel uitmaken van geïntegreerde duurzame systemen en technieken elders in het woonhuis of gebouw. Daarnaast leveren zonnepanelen een gezond financieel rendement op. Dat rendement kan, afhankelijk van de situatie, oplopen van 7% naar wel 12%. De technisch specialisten van ITBB beschikken over een zeer ruime kennis en ervaring als het gaat om zonnepanelen. We adviseren, inventariseren en installeren. Daarbij maken we enkel gebruik van kwalitatief zeer hoogwaardige panelen en omvormers. Voor snelle en vakkundige installatiewerkzaamheden beschikt ITBB over speciaal opgeleide teams die altijd volgens de hoogste normen en eisen werken. Zo realiseren we voor iedere situatie het juiste zonnepanelen systeem met een garantie voor optimaal financieel én milieu-rendement.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

 Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw energieverbruik beter, zuiniger en duurzamer inricht? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.