Telefoon Telefoon

UTP en Glasvezel infra

Als data snel, veilig en betrouwbaar getransporteerd moet worden

Een voorwaarde voor een excellent presterende organisatie is dat medewerkers over actuele en betrouwbare data kunnen beschikken. Tegelijk worden ook steeds meer machines en apparaten aangestuurd met data. Dat vraagt om een IT-infrastructuur die aan maximale eisen voldoet. ITBB is daarvoor dé aangewezen technische partner. Met bewezen technologieën zorgen we ervoor dat het transport van data altijd snel, veilig en vlekkeloos verloopt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur is als de fundering van een gebouw. Niemand ziet het, maar toch is het van cruciaal belang. Want met de introductie van WIFI en Bluetooth mag dan het beeld zijn ontstaan dat data zich verplaatst via de ruimte, niets is minder waar. Maar liefst 99% van het transport van data vindt nog steeds plaats via kabels. ITBB ontwerpt voor elke situatie en toepassing in zowel de industrie, de utiliteit, de zorg als de woningbouw dan de juiste betrouwbare IT-infrastructuren. En dat inclusief high end modems, routers en access points. Die integreren we vervolgens naadloos in onze gebouwgebonden technische installaties en systemen. Bij dat alles maken we zoveel mogelijk gebruik van bewezen en schaalbare technologieën en technieken als UTP en glasvezel. Tegelijk volgen de technisch specialisten van ITBB nauwgezet nieuwe en innovatieve ontwikkelingen voor nog meer bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid. De betrokkenheid van ITBB houdt niet op na de realisatie. Integendeel, met toegewijd en specialistisch beheer en onderhoud waarborgen we een langjarige, optimale en duurzame kwaliteit van onze IT-infrastructuren.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw data veilig en betrouwbaar transporteert? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.