Telefoon Telefoon

Warmtebeeldcamera inspecties

ALS HAK- EN BREEKWERK GEEN OPTIE IS

Steeds vaker gebruiken de technisch specialisten van ITBB warmtebeeldcamera’s om inspecties uit te voeren en om problemen en storingen op te lossen. Daarbij neemt ITBB enkel genoegen met de allerbeste kwaliteit op dat gebied. Warmtebeeldcamera’s van Fluke onderscheiden zich dan door robuustheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Flucke Ti9 Warmtebeeldcamera inspecties

Anders dan een op licht reagerende huis-tuin-en-keuken camera, reageert een warmtebeeld- of infraroodcamera op straling. Het daarbij behorende contactloze meetprincipe biedt tal van voordelen. Met een warmtebeeldcamera kan snel de temperatuur van heel veel punten tegelijk gemeten en vergeleken worden. Met warmtebeeldcamera’s kan ITBB dus eenvoudig storingen of onregelmatigheden in technische systemen en installaties opsporen. Daar waar er anders wellicht hak- en breekwerk of demontagewerkzaamheden aan te pas waren gekomen. En hoe nauwkeuriger de storingslocatie, hoe efficiënter en doelmatiger de oplossingen. Ook kunnen met warmtebeeldcamera’s bijvoorbeeld klimaatinstallaties worden getest op efficiencyverlies en kan bij revitalisatieprojecten worden geanalyseerd waar infiltratie plaatsvindt. Zo bieden warmtebeeldcamera’s in alle ITBB-disciplines extra toegevoegde waarde.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt ook weten of en waar u efficiencyverlies hebt? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.