Telefoon Telefoon

Medische gassystemen

ALS MEDISCHE GASSEN LEVENS KUNNEN REDDEN

In medische omgevingen worden meerdere types gas gebruikt. Naast medische zuurstof zijn dat bijvoorbeeld vacuüm- en medische lucht. ITBB heeft zich ontwikkeld tot specialist in medische gassystemen. Bij al onze oplossingen staan maximale kwaliteits- en veiligheidseisen voor patiënten én de medisch professionals voorop.

ITBB Medische gassystemen

Als specialist in de zorg is ITBB zich bewust van de essentiële functionaliteiten in medische ruimten als operatiekamers en laboratoria. Daarom hanteren de technisch specialisten van ITBB bij de installatie van medische gassystemen een aanpak waarin betrouwbaarheid, duurzaamheid en continuïteit centraal staan. Dat begint al bij de advisering over de toe te passen installatiesystemen. Want als geen ander weet ITBB dat elke medische omgeving specifieke eisen stelt aan gassystemen. Onze technisch specialisten volgen alle nieuwe medische ontwikkelingen op de voet en passen die toe, of integreren die in bestaande systemen. Net zo zijn zij op de hoogte van alle geldende en relevante wet- en regelgeving, certificeringen en normeringen. Is ITBB is een gewaardeerde partner als het gaat om advisering over en de installatie van medische gassystemen, ook dragen wij met onze specialistische kennis en ervaring zorg voor het beheren en onderhouden ervan. Zo zorgen wij ervoor dat gassystemen altijd optimaal zijn ingeregeld voor alle noodzakelijke medische toepassingen.

Veelzijdig en patiënt- en cliëntgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Juist ook in de zorgsector. We adviseren over toekomstbestendige medische technieken en realiseren, valideren, beheren en onderhouden die. Daarbij gaan we altijd te werk met chirurgische precisie. Maar altijd stellen we het belang van de patiënt, de cliënt en de medisch professional voorop. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt ook blindelings kunnen vertrouwen op uw medisch gassysteem? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.