Telefoon Telefoon

Centrale verwarmingsinstallaties

Als het binnenklimaat een constante factor moet zijn
Een optimaal en constant klimaat is van groot belang voor het welzijn en het functioneren van bewoners en gebruikers van binnenruimtes. ITBB is gespecialiseerd in het verwarmen, koelen en ventileren ervan. En dat vanaf het advies, het ontwerp en de installatie tot en met het projectmatige beheer en onderhoud. Daarbij staan specifieke wensen, woon- en werkcomfort en een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs centraal.

Binnen ITBB staan naast sanitaire technieken drie aspecten centraal. Dat zijn verwarming, koeling en ventilatie. Onze businessunit Klimaattechniek kan bogen op een bewezen trackrecord als het gaat om het integreren van intelligente en toekomstbestendige klimaatsystemen in woningen, gebouwen en fabrieken. Elk project benaderen wij vanuit een gebouwgebonden aanpak, waarbij we altijd streven naar de maximale balans tussen de verschillende klimaatfuncties. Dit vanuit het besef dat mensen duidelijk efficiënter werken en comfortabeler wonen in een werkomgeving met een optimaal binnenklimaat. Voor dat laatste maken we steeds vaker gebruik van geavanceerde en op afstand beheerbare meet- en regeltechniek. Naast dat ITBB over diepgaande klimaatkennis en -ervaring beschikt in de utiliteit en de industrie, hebben we tevens een reputatie opgebouwd al specialist in de zorg. Als geen ander zijn de technisch specialisten van ITBB zich bewust van essentiële klimaatfuncties in operatiekamers, laboratoria en andere ruimten waar zorg wordt geboden. Wij beschikken over het vermogen, de oplossingen en de ervaring om aan al deze cruciale doelstellingen te voldoen. Oók als het gaat om het beheer en onderhoud van de klimaatsystemen als garantie voor een langjarige, optimale en duurzame werking ervan.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

 Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw gebouwgebonden klimaatsystemen realiseert en beheert? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.