Telefoon Telefoon

Beheer op afstand

ALS SLIMME SYSTEMEN EN INSTALLATIES SLIM MOETEN BLIJVEN

Waar mensen samenkomen, vertrouwen ze blindelings op een gezond binnenklimaat, comfortabele temperaturen en werkende systemen en apparatuur. Maar hoe dan die optimale werking te waarborgen, ook bij veranderende invloeden van buitenaf? ITBB voorziet daarin met gebouwgebonden beheer op afstand. Zo lezen we ook snel onverhoopte storingen uit die we vervolgens doelgericht verhelpen.

ITBB Priva GBS beheer op afstand

Technische systemen en installaties in fabrieken, kantoren en scholen worden steeds slimmer. Dat brengt met zich mee dat die voortdurend gemonitord moeten worden voor maximaal comfort en  optimaal rendement. ITBB garandeert dat rendement op zijn aangelegde technische installaties en systemen met op afstand bedienbaar gebouwgebonden beheer. Door gebruik te maken van internettechnologie, kunnen onze technische specialisten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie de juiste data uitlezen, controleren en bijsturen. Zo monitoren en regelen we net opgeleverde projecten nauwkeurig in. Net zo verbeteren we de prestaties van bestaande installaties. Is er onverhoopt sprake van een storing of uitval? Ook dan blijkt de toegevoegde waarde van beheer op afstand. Onze specialisten lezen moeiteloos het type storing uit en verhelpen die waar mogelijk op afstand of sturen een servicemonteur. Ook reeds bestaande technische installaties integreren we desgewenst in op afstand beheerbare slimme gebouwbeheer-systemen voor meer comfort, betrouwbaarheid, continuïteit en rendement.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB úw gebouwgebonden systemen op afstand kan beheren? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.