Telefoon Telefoon

Luchtbehandelingsystemen

Als de kou uit de lucht moet

Onderzoeken tonen aan dat een gecontroleerd binnenklimaat een positief effect heeft op de productiviteit, het prestatievermogen en het ziekteverzuim. Mensen werken duidelijk efficiënter in een comfortabele werkomgeving met een optimaal binnenklimaat. Maar net zo is het comfortabeler wonen in gezonde omgeving. Dan is ITBB dé specialist als het gaat om de aanleg en het beheer en onderhoud van slimme luchtbehandelingssystemen.

Met een luchtbehandelingssysteem wordt van buiten aangezogen lucht geconditioneerd. De verwarmde, gekoelde, bevochtigde of ontvochtigde lucht wordt vervolgens met een kanalensysteem door het gebouw verspreid, waarbij overdruk weer naar buiten wordt afgevoerd. ITBB beschikt als integrale technische dienstverlener over de specialistische kennis en ervaring om duurzame luchtbehandelingssystemen te realiseren die tot in lengte van jaren rendement opleveren. De technisch specialisten van ITBB benaderen daarvoor elk project vanuit een gebouwgebonden aanpak. En dat vanaf het advies, het ontwerp en de installatie tot en met het projectmatige beheer en onderhoud ervan. Daarbij houden zij rekening houden met alle factoren die het binnenklimaat beïnvloeden, zoals daar zijn het gebouw zelf, het aantal mensen, apparatuur en machines, verlichting, zonnewarmte en overige warmtebronnen. Ook als het gaat om luchtbehandelingssystemen in medische ruimten als operatiekamers en laboratoria is ITBB dé aangewezen partner. We beschikken over de juiste inzichten om voor elke situatie en alle omstandigheden een gerichte maatwerkoplossing te bieden. Maatwerkoplossingen die bovendien aan de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen voldoen, nu én in de toekomst!

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

 Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB voor u de kou uit de lucht haalt? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.