Telefoon Telefoon

WKO beheer- en Energieconcepten

ALS EEN DUURZAME ENERGIEBALANS DE NORM MOET ZIJN

In de transitie naar een groene en duurzame maatschappij is er steeds meer behoefte aan zuinige en toekomstbestendige energieconcepten. ITBB heeft dan de visie en de kennis om daarvoor systemen en samenstellingen te ontwikkelen.  Zo neemt ITBB zijn rol en verantwoordelijkheid bij CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief circulair bouwen.

We leven in een interessante tijd met volop kansen en uitdagingen. We moeten innoveren om de wereld leefbaar te houden en energiepositief in te richten. Dat geeft op elk gebied nieuwe perspectieven en vraagt op alle terreinen om nieuwe inzichten. Ook en júist van een integrale technische dienstverlener als de ITBB Group. Immers, wij beschikken over gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, engineering, realisatie, service en beheer van duurzame gebouwgebonden installatietechniek. Tevens zijn we trendsetter als het gaat om concepten als ‘van bezit naar prestatie’, ‘geen lampen maar licht’ en ‘geen warmtepomp maar comfort’. Kortom, ‘van eigendom naar eigenslim’. Dat uit zich bijvoorbeeld in een concept als WKO (warmtekoude opslag) in combinatie met vloer- en wandverwarming. Net zo weten we hoe we energie uit zon, wind en water kunnen benutten voor een optimale energiebalans.. Niet voor niets nemen we steeds vaker de regie op dit vlak in projecten. Ook het toekomstige hergebruik van materialen ziet ITBB als een uitdaging. Hier richt ITBB nu al onze processen en beheeromgevingen op in.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

 Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB uw energieverbruik in duurzaam in balans kan brengen? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.