Telefoon Telefoon

Airconditioning installaties

ALS HET BINNENKLIMAAT VOOR ALLES COMFORTABEL MOET ZIJN

Vele onderzoeken tonen aan dat mensen prettiger wonen en beter en efficiënter werken in een comfortabel binnenklimaat. ITBB is gespecialiseerd in het integreren van de juiste klimaatsystemen in gebouwen, waaronder duurzame en energiezuinige airconditioning installaties.

ITBB Airco systemen

Het klimaat binnen gebouwen wordt beïnvloed door tal van factoren als mensen, apparatuur, machines, verlichting, zonnewarmte en overige warmtebronnen. ITBB is gespecialiseerd in het integreren van klimaatsystemen in gebouwen, rekening houdende met al die factoren. Onze technisch specialisten creëren voor elke ruimte de juiste balans tussen de functies verwarmen, koelen en ventileren. Veelal leidt dat tot maatwerkoplossingen. Eén van die oplossingen is een airconditioning installatie. ITBB past in zijn oplossingen alleen de nieuwste generatie airconditioners toe. Deze zijn energiezuinig en voorzien van stille techniek, maar ook kenmerken die zich door een eigentijdse vormgeving en kleurgebruik. Verder benadert ITBB airconditioning installaties vanuit een gebouwgebonden aanpak. En dat vanaf het advies, het ontwerp en de installatie tot en met het projectmatige beheer en onderhoud. Zo ontwikkelen wij voor elke situatie een op maat gerichte oplossing waarbij specifieke wensen, het comfort en de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs centraal staan.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB is een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. Dat uit zich in het ontwerpen, engineeren, realiseren, servicen en beheren van toekomstbestendige installatietechniek, daarbij optimaal inspelend op veranderende klant- en gebruikerswensen. Dat doet ITBB met vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U bent geïnteresseerd in een airconditioningoplossing op maat voor uw gebouw? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.