Telefoon Telefoon

Engineering en bouw van mechanisaties en productiemachine

ALS ALLEEN EEN ENGINEER VOLDOENDE TOEGEVOEGDE WAARDE BIEDT

Natuurlijk kunnen ondernemingen ervoor kiezen de engineering en bouw van mechanisaties en productiemachine van A tot Z aan ITBB Ingenieurs- en adviesbureau toe te vertrouwen. Maar desgewenst kunnen onze ingenieurs ook alleen de engineering voor hun rekening nemen.

_DSC3650

ITBB Ingenieurs- en adviesbureau biedt binnen elke fase van engineering en bouw van mechanisaties en productiemachine toegevoegde waarde. Vanaf de conceptfase en de haalbaarheidsstudie tot en met de turn key levering zijn onze ingenieurs dan betrokken met adviezen en ondersteuning. Een belangrijke fase die ook separaat afgenomen kan worden is de engineering van mechanische en productiemachines. ITBB levert dan enkel de bestekken en technische specificaties, waarna de productie of assemblage elders plaatsvindt. Of u nu kiest voor een totaaltraject of alleen voor de engineeringsfase, de oplossingen van ITBB Ingenieurs- en adviesbureau zijn altijd van dezelfde hoge kwaliteit. En met onze know how en ruime expertise zijn die ook altijd gericht op optimalisering als voorwaarde voor meer rendement en een betere concurrentiepositie van uw onderneming.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB Ingenieurs- en adviesbureau is onderdeel van de ITBB Group, een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. ITBB beschikt over vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. Het ingenieurs- en adviesbureau heeft specialistische kennis over bruggen en sluizen, maar houdt zich ook bezig met het innoveren en optimaliseren van mechanisaties, productiemachines en special handling machines. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau uw rendement kan verhogen? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.