Telefoon Telefoon

Haalbaarheidsstudies

ALS RETURN ON INVESTMENT DE DOORSLAG GEEFT

Voor ondernemingen in de maakindustrie is het een voortdurende spagaat, doorgaan met het huidige machinepark of investeren in nieuwe machines. Het antwoord op die vraag hangt af van de hoogte van de investering in relatie tot het te behalen rendement. Dan voert ITBB Ingenieurs- en adviesbureau betrouwbare haalbaarheidsstudies uit om die keuze te vergemakkelijken.

Bruggen machinebouw Haalbaarheidsstudies

Ongeacht in welke branche of discipline een onderneming werkzaam is, van tijd tot tijd moet er geïnvesteerd worden in machines. Ofwel omdat machines afgeschreven zijn, ofwel omdat ze verouderd zijn, ofwel omdat processen efficiënter ingericht moeten worden. Dan inspireert en adviseert ITBB Ingenieurs- en adviesbureau ondernemingen met concepten en haalbaarheidsstudies. Concepten om aan te tonen wat er mogelijk is aan innovaties of optimalisaties, haalbaarheidsstudies om per concept de return of investment te toetsen. Bij het ontwikkelen van concepten voor machines nemen onze ingenieurs overigens altijd het volledige productieproces in ogenschouw. Onze ervaring heeft ons namelijk geleerd dat er ook op andere onderdelen in zo’n proces efficiency-voordeel te behalen is, wat de totale investering in een ander licht zet. Zo bieden onze ingenieurs al in de eerste fasen van een verbeterings- of vervangingsproject extra toegevoegde waarde.

 

Veelzijdig en klantgericht
ITBB Ingenieurs- en adviesbureau is onderdeel van de ITBB Groep, een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. ITBB beschikt over vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. Het ingenieurs- en adviesbureau heeft specialistische kennis over bruggen en sluizen, maar houdt zich ook bezig met het innoveren en optimaliseren van mechanisaties, productiemachines en special handling machines. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt weten hoe ITBB Ingenieurs- en Adviesbureau uw concurrentiepositie kan verbeteren? Of hebt u interesse in andere diensten en producten van ITBB? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.