Telefoon Telefoon

Risicoanalyse voor bestaande bruggen en sluizen

ALS VEILIGHEID EN BETROUWBAARHEID HARDE EISEN ZIJN

Vele sluizen en bruggen en andere kunstwerken in Nederland zijn aangelegd in de jaren ’60 en ’70. Voldeden die bij de oplevering aan de zwaarst denkbare eisen, anno nu hangt de vlag er beduidend anders bij. ITBB Ingenieurs- en adviesbureau heeft de expertise om een betrouwbare risicoanalyse voor bestaande bruggen en sluizen uit te voeren, waarmee eventueel achterstallig onderhoud en onverhoopte schade snel aan het licht komen.

Problemen met bruggen en sluizen leiden tot grote financiële en maatschappelijke schade. Veel van die problemen zijn te herleiden tot achterstallig onderhoud of, als het specifiek om bruggen gaat, schade aan het bewegingswerk of vermoeiing van het brugdek. Dat laatste is zeker het geval bij bruggen met stalen orthotrope rijvloeren. Het ingenieurs- en adviesbureau van ITBB is gespecialiseerd in het ontwerpen, het berekenen en de bouw en inspectie van bruggen en sluizen. Vanuit deze expertise hebben wij een methodiek ontwikkeld om snel en doeltreffend een risicoanalyse voor bestaande bruggen en sluizen op te stellen, resulterend in betrouwbare indicaties over de actuele staat van bruggen en sluizen. Maar wij indiceren niet alleen, ook adviseren wij over de stappen die u het beste kunt nemen om bruggen en sluizen weer veilig en functioneel te maken. Voor nu én tot in lengte van jaren.

Veelzijdig en klantgericht
ITBB Ingenieurs- en adviesbureau is onderdeel van de ITBB Group, een veelzijdige, integrale technische dienstverlener met een prima reputatie. ITBB beschikt over vijf complementaire businessunits die zelfstandig of samen aan de meest uiteenlopende technische projecten werken voor de woningbouw, utiliteit, de zorgsector en industrie. Het ingenieurs- en adviesbureau heeft specialistische kennis over bruggen en sluizen, maar houdt zich ook bezig met het innoveren en optimaliseren van mechanisaties, productiemachines en special handling machines. ITBB beschikt over vestigingen in Heerenveen, Groningen en per medio 2020 ook in Zwolle.

Plan snel een eerste kennismaking
U wilt een risicoanalyse laten uitvoeren door ITBB Ingenieurs- en adviesbureau? Of hebt u interesse in onze andere diensten en producten? Vul uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.