Telefoon Telefoon
We think together, we work together, we share together

Medewerkers

Wij danken onze toegevoegde waarde aan de ervaring, de kennis en het inlevingsvermogen van onze mensen.

Daarbij past de mentaliteit van het noorden goed bij ITBB. Wij zijn er namelijk voor onze klanten en niet andersom. Een nuchtere denkwijze. Bij de ITBB Group zoeken we continu naar de juiste balans in specialismen waardoor we een partner voor zowel kleinschalige als grootschalige  projecten zijn. Zo bieden wij de voordelen van een grote organisatie, maar hebben we de mentaliteit van een kleine organisatie waarin de wensen van onze opdrachtgevers centraal staan.

Combinatie van specialisten
De bundeling van onze specialisten uit verschillende disciplines vormt de meerwaarde van onze groep. Om werkprocessen te optimaliseren en de verwachtingen van de opdrachtgever te overtreffen, kijken alle medewerkers dan ook altijd verder dan hun eigen discipline. Een nuchtere en heldere visie die de opdrachtgever tijd en geld bespaart. Door in ons zelf te investeren en de krachten te bundelen bieden wij een meerwaarde in de regio.

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar
ITBB benadert elk proces vanuit de visie dat installaties als vanzelfsprekend worden ervaren. Wij zijn altijd in de buurt als u nog nodig heeft, staan altijd voor u klaar met een maximale inzet. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat vinden wij bij ITBB vanzelfsprekend.