Telefoon Telefoon

1e paal Alfa Accountants en Adviseurs te Leeuwarden

16 november 2018

De bouw van een nieuw BREEAM outstanding energieneutraal kantoor voor Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden is gestart. Een feestelijk moment dat we vierden met een big bang: de 1e paal is geslagen door wethouder Friso Douwstra, Sicco de Vries en collega’s van Alfa. Het bedrijf krijgt hiermee een van de meest duurzame kantoren van Noord-Nederland en het meest duurzame kantoorgebouw van Leeuwarden.

ITBB bv heeft opdracht ontvangen van Jorritsma Bouw om gezamenlijk in bouwteam voor Alfa Accountants en Adviseurs, de volledige technische installaties te realiseren in het nieuw te bouwen BREEAM outstanding energieneutraal kantoor gebouw. Het bedrijf krijgt hiermee een van de meest duurzame kantoren van Noord-Nederland en het meest duurzame kantoorgebouw van Leeuwarden.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.