Telefoon Telefoon

24 Groepszorgwoningen te IJsselmuiden opgeleverd

15 januari 2021

In opdracht van BGDD heeft ITBB de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties opgeleverd in de nieuwe woon- en zorglocatie met 24 zorgappartementen aan het Kerkepad in IJsselmuiden. Voormalig zorgcentrum De IJsselburg aan het Kerkepad is daarvoor in november 2019 gesloopt.

Het nieuwe pand bestaat uit een woongebouw met 24 groepszorgwoningen, inclusief nevenfuncties zoals een gemeenschappelijke woonkamer, kantoorfuncties, een logiesfunctie en overige gebruiksfuncties. De woningen zijn verspreid over twee verdiepingen.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.