Telefoon Telefoon

8 woningen + 21 appartementen te Blauwestad fase 5

01 februari 2022

Blauwestad; Trots en al weer 98 woningen naar volle tevredenheid opgeleverd aan onze opdrachtgever GEVEKE in het Havenkwartier te Blauwestad.

Inmiddels werken de Toppers van ITBB aan fase 5, project Arsenaal.

Arsenaal bestaat uit 8 riante gezinswoningen en 21 appartementen in een carrΓ©. Alle woningen zijn naar buiten georiΓ«nteerd met uitzicht op onder andere de jachthaven en het Oldambtmeer. Op het binnenterrein bevinden zich tuinen en parkeerplaatsen.
ITBB realiseert de elektrotechnische en klimaat technische installatiewerken.

Weer een prachtig project voor ITBB!

 

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniekΒ enΒ klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.