Telefoon Telefoon

Albert Feenstra 40 jaar in dienst

12 juni 2020

Op dinsdag 9 juni was Albert Feenstra 40 jaar in dienst bij ITBB. Snelle rekenaars fronsen dan meteen de wenkbrauwen? 40 jaar? Terwijl ITBB in 1996 opgericht is? Maar die 40 jaar kloppen echt. Albert trad namelijk op 9 juni 1980 als leerling-monteur in dienst bij het Groningse Zonderman, dat in 2007 werd overgenomen door ITBB.

Natuurlijk zijn het ietwat vreemde tijden met afstand tot elkaar houden. Feestjes en bijzondere gelegenheden als jubilea vieren liggen daarmee niet gelijk voor de hand. En eerlijk is eerlijk, Albert is er ook de man niet naar om in de picture te staan. Hij doet liever rustig en bedaard zijn werk als Chef-Monteur.

Gevoelige plaat
Toch is een dienstverband van 40 jaar té speciaal om onopgemerkt voorbij te laten gaan. Dat vonden ook de directie van ITBB en de direct leidinggevenden van Albert. Daarom overvielen zij de jubilaris afgelopen dinsdag in Lelystad, waar Albert meewerkt aan de bouw van 24 woningen en 15 appartementen. Daarmee was er voor Albert geen ontkomen meer aan. Uiteraard gingen de felicitaties gepaard met een overheerlijke taart en een prachtig boeket bloemen. Uiteraard moest dat ook worden vastgelegd op de gevoelige plaat. En Albert? Die deed op woensdagmorgen weer gewoon wat hij alle dagen doet; gewoon en goed ‘zijn’ ding doen.

Ook vanaf deze plaats feliciteren wij Albert Feenstra met zijn 40-jarig jubileum. Wij wensen hem nog vele gezonde en plezierige jaren bij ITBB.