Telefoon Telefoon

Bouwkundig versterken bevingsschade

04 oktober 2023

Bouwkundig versterken bevingsschade S&O

ITBB Service en Onderhoud voert op dit moment werkzaamheden uit in opdracht van Jan Snel (Daiwa House Mobulair Europe Jan Snel BV). De werkzaamheden zijn gericht op woningen en boerderijen gelegen in het aardbevingsgebied. Deze panden worden bouwkundig versterkt door externe partijen.

Bewoners zullen gedurende deze werkzaamheden tijdelijk verblijven in woonunits op hun eigen terrein. ITBB draagt zorg voor het aansluiten van deze units op de bestaande woning, inclusief de voorzieningen zoals elektra en water. Tevens behoort het koppelen en aansluiten van deze units tot onze taken.

Enkele plaatsen waar momenteel werkzaamheden worden uitgevoerd door ons zijn Bedum, St. Annen, Hellum en Meedhuizen.

ITBB Service en Onderhoud Management kan alle gebouwgebonden installaties voor u beheren en onderhouden. Door middel van een gebouw beheersysteem kunnen wij uw installatie ook op afstand monitoren en bedienen. Bij geval van een storing kan in enkele handelingen bekeken worden wat de oorzaak is. Veelal kan een storing op afstand verholpen worden, of kan de servicemonteur met de doorgegeven informatie doelgericht te werk. Zo zorgen wij ervoor, dat u geen omkijken meer hebt naar uw installaties. Heeft u naast ITBB ook nog cont(r)acten met andere leveranciers, dan is dat geen probleem. Op basis van uw melding kunnen wij de andere leveranciers ook aansturen. U ontvangt een heldere rapportage van uw melding en de acties die daarop zijn ondernomen.