Telefoon Telefoon

Certificering ITBB NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** & VCA Petrochemie succesvol

27 november 2017

Afgelopen week is de audit voor her-certificatie bij de ITBB bedrijven goed verlopen.

Met trots kunnen wij melden dat de audit op alle fronten positief is bevonden. Tijdens de drie dagen durende controle zijn de vestigingen van ITBB in Heerenveen en ITBB in Groningen en vijf willekeurige projectlocaties geaudit. Hierbij waren de auditoren zeer onder de indruk van de werkwijze en prestaties van ITBB.

ITBB is hiermee in het bezit van de nieuwste β€œ2015” versie van het NEN-EN-ISO 9001 certificaat. De kracht van NEN-EN-ISO 9001:2015 is dat de organisatie van ITBB centraal staat. Risicomanagement speelt hierbij een belangrijke rol; zowel interne als externe kansen en bedreigingen zijn geΓ―nventariseerd en zijn mede bepalend voor het beleid van de ITBB Group.

Het VCA** (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) certificaat toont aan dat ITBB tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden alle veiligheids-, gezondheids-, en milieu aspecten die de VCA norm stelt beheerst. ITBB Industrie bv is gecertificeerd volgens de veiligheidsnorm VCA Petrochemie. Dit is de hoogste gradatie ten aanzien van de VCA norm.

Sinds 1997 is ITBB NEN-EN-ISO 9001 en VCA** gecertificeerd waarmee doorlopend de kwaliteit en veiligheid voor onze klanten en medewerkers centraal staan.