Telefoon Telefoon

Dag van de Bouw 15 juni 2019 Alfa Accountants en Adviseurs Leeuwarden

13 juni 2019

Op zaterdag 15 juni is het de Dag van de Bouw. Jorritsma Bouw zet samen met onze opdrachtgever Alfa Accountants en Adviseurs, met Stevens Van Dijck, Adviesbureau Sijperda-Hardy, ITBB en ProBir Full Service Kantoor & Projectinrichting  van 10.00 tot 16.00 uur de deuren open op de bouwplaats aan de Lynbaan in Leeuwarden. Hier wordt een BREEAM Outstanding (energieneutraal) kantoor gebouwd. Alfa krijgt hiermee een van de meest duurzame kantoren van Noord-Nederland en het meest duurzame kantoorgebouw van Leeuwarden. Om 10.00 uur geeft Sicco de Vries van Alfa het startsein voor de Dag van de Bouw. En… er komt een mysteryguest die iets gaat vertellen over duurzaamheid in Fryslân.

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u rondkijken op de bouwplaats en uitleg krijgen over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht. Maar achter de bouw gaat ook een wereld aan innovatieve producten en processen schuil waarin we werken met de modernste technologieën en technieken. Zo wordt regenwater hergebruikt voor het spoelen van toiletten en gebruiken we circulair beton. Het gebouw krijgt een efficiënte energiehuishouding door de toepassing van zonnepanelen, warmtepompen en ledverlichting. Medewerkers van het bouwteam zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Op de bouwplaats worden diverse kijk- en doe-activiteiten voor jong en oud georganiseerd. U kunt binnenkijken in de toekomstige kantoren. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie en wat lekkers. Hou onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van wat er zoal georganiseerd zal worden.

Routebeschrijving
Onze bouwplaats is bereikbaar via een parallelle rijbaan langs de Overijsselselaan. U kunt parkeren bij Van der Valk Leeuwarden aan Lynbaan 35 in Leeuwarden. Als u onze bordjes volgt, wandelt u vanaf de parkeerplaats binnen 5 minuten naar ons project.

Vanaf Drachten:

Volg de N31 en neem afslagnummer 25 richting Leeuwarden Zuid/Goutum. Op de Overijsselselaan gaat u bij de eerste stoplichten rechts en na 140 meter direct weer rechts de Lynbaan op.

Vanaf Heerenveen:

Volg de A32 en neem afslagnummer 17 richting Leeuwarden Zuid/Goutum. Op de Overijsselselaan gaat u bij de tweede stoplichten rechts en na 140 meter direct weer rechts de Lynbaan op.

Vanaf Harlingen:

Volg de A31 en de N31 en neem afslagnummer 25 richting Leeuwarden Zuid/ Goutum. Op de Overijsselselaan gaat u bij de tweede stoplichten rechts en na 140 meter direct weer rechts de Lynbaan op.