Telefoon Telefoon

De kroon op het Groningse Ebbingekwartier

15 februari 2023

De kroon op het Groningse Ebbingekwartier is een appartementencomplex van 10 lagen dat ruimte zal bieden aan 31 appartementen.
Het stedelijke wooncomplex is opgebouwd uit 3 verschillende bouwdelen.

Ieder bouwdeel refereert aan het industriële verleden van het vroegere Circus, Boden- en Gasterrein (CiBoGa).*
· De stalen kokers en liggers van het meest linker bouwdeel verwijzen naar een voormalig silo gebouw.
· Het rechter bouwdeel refereert qua schaal en verhouding naar de pakhuizen die hier gestaan hebben.
· En het middelste bouwdeel is hiervan de meest letterlijke vertaling, door gebruik van de typerende rode Groninger baksteen en het patroon van de gevelopeningen.

ITBB draagt zorg voor alle klimaat-, elektro- en zonnestroominstallaties.

* Het Ebbingekwartier is lang bekend geweest onder de naam CiBoGa.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.