Telefoon Telefoon

De Toppers van ITBB hebben zin om ook van 2019 weer een Topjaar te maken! In opdracht IKC De Sprong Leeuwarden

15 januari 2019

IKC De Sprong Leeuwarden;

Voor de Bisschop Möller Stichting (BMS) realiseren we de nieuwbouw voor IKC De sprong in Leeuwarden. Het nieuwe kindercentrum zal ruimte bieden voor ongeveer 390 kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Er komt ruimte vrij voor basisonderwijs maar ook voor kinderopvang Sinne. Het gebouw heeft dan ook een ruime omvang van 2.100 m2 BVO.

Het gebouw krijgt een moderne uitstraling, gelegen op een mooie locatie in de wijk De Zuidlanden te Leeuwarden. Het wordt een duurzaam  all-electric gebouw ondersteund door een warmtepomp en zonnepanelen. Het IKC wordt gebouwd in drie lagen voorzien van een hellend dak. De zijkanten van het gebouw worden van glas, wat een open uitstraling geeft.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.