Telefoon Telefoon

De uitvoering van Fase 1 voor Stichting Philadelphia Zorg Vierhouten is in volle gang

14 februari 2023

De uitvoering van Fase 1 voor Stichting Philadelphia Zorg Vierhouten is in volle gang. Het 1e gebouw is uit de steigers!
De komende jaren worden er in 4 fases diverse nieuwe gebouwen gerealiseerd voor Philadelphia Vierhouten.

Er komen 3 verschillende leefomgevingen, zogenaamde leefcirkels.
Elke leefcirkel wordt zo gebouwd dat de faciliteiten aansluiten bij de behoefte van de verschillende bewoners.
Voor dit project verzorgen wij de volledige klimaatinstallaties. Denk hierbij aan het rioolstelsel, maar ook de luchtbehandeling en vloerverwarming.
Onze woningbouw- en utiliteitsafdeling slaan de handen in één om zo alle ruimtes van de juiste installaties te kunnen voorzien.

Partners: Bureau Bos architecten en Groothuis Bouwgroep

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.