Telefoon Telefoon

Een nieuw schooljaar in een nieuwe school

22 augustus 2022

In opdracht van de Gemeente Westerkwartier heeft ITBB weer een prachtig project opgeleverd!
Het gloednieuwe gebouw voldoet aan de strenge eisen van ‘frisse scholen’ voor een gezond binnenklimaat. Verwarming, koeling en ventilatie gebeurt grotendeels met zelf opgewekte energie.

Een nieuw schooljaar in een nieuwe school. Dat geldt voor de kinderen in Marum, want voor hen staat een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) klaar. Alle kinderen van 0 tot 13 jaar komen hier straks onder één dak. Naast twee basisscholen, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang hebben ook de muziekschool en het consultatiebureau ruimte in het pand gekregen. Een multifunctioneel gebouw dus!

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.