Telefoon Telefoon

Een nieuwe opdracht voor Elektro Utiliteit bij een vertrouwde partner!

30 maart 2023

In opdracht vanuit zorggroep Noorderbreedte zal de afdeling Elektro Utiliteit zorgdomotica voorzieningen van Avics aanbrengen op locatie De Spiker te Harlingen. Dit is al de 4e locatie waarbij ITBB aangesloten is als partner.

Ook heeft ITBB werkzaamheden uit mogen voeren voor de locaties: De Batting Harlingen, De Stilen West-Terschelling en Westerpoort Franeker.

De kracht en daarmee het succes zit hem in de communicatie met Noorderbreedte en Avics, zowel met het bedrijfsbureau als met de zorg op locatie. Lees meer over de samenwerking tussen de 3 partijen in onderstaand artikel.

Avics & Noorderbreedte De Stillen

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties. Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of service en beheer ITBB is uw partner. Daarnaast heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.