Telefoon Telefoon

Eerste paal gasloos Integraal Kindcentrum De Sprong in Leeuwarden

21 januari 2019

Op vrijdag 11 januari werd door wethouder Hilde Tjeerdema de eerste paal geslagen voor het nieuw te bouwen IKC De Sprong Zuidlanden in Leeuwarden. In dit nieuwe gebouw dat in 2019 gereed zal zijn, wordt op één locatie onderwijs en kinderopvang geboden door de BMS en Sinne kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar.

 

Het gebouw krijgt een moderne uitstraling, gelegen op een mooie locatie in de wijk De Zuidlanden te Leeuwarden. Het wordt een duurzaam  all-electric gebouw ondersteund door een warmtepomp en zonnepanelen. Het IKC wordt gebouwd in drie lagen voorzien van een hellend dak. De zijkanten van het gebouw worden van glas, wat een open uitstraling geeft.

ITBB bv is onderdeel van ITBB Group. ITBB bv (elektrotechniek en klimaattechniek) is gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en beheer van alle (en innovatieve) gebouwgebonden installaties.  Samenwerken aan succes! U kunt bij ons terecht van idee en ontwerp tot en met de realisatie evenals meerjarig onderhoud en beheer. Onze specialisten werken vanuit diverse businessunits in de sectoren; zorg-, woningbouw-, utiliteit- en industrie (papier, lichte chemie, zuivel en food) Of het nu gaat om renovatie, optimalisatie, uitbreiding, nieuwbouw of  service en beheer ITBB is uw partner. Tevens heeft onze organisatie een gespecialiseerd team dat dagelijks PV zonnesystemen op daken en/of als PV-zonneweide installaties levert, installeert en beheert.